Totaalorganisatie
van uw feest of evenement


U wilt een evenement of feest organiseren, maar heeft slechts een globaal idee, nog geen locatie gevonden en u weet niet hoe u het moet organiseren? 


JP Renting biedt een totaalconcept aan voor de organisatie van uw feesten, (buiten)evenementen, beurzen,.... 


We zorgen voor een uniek en spetterend feest op een passende locatie, of wenst u eerder een stijlvol elegant gebeuren.., JP Renting zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn, om van uw feest of evenement een succes te maken. 

Of het nu gaat om het plaatsen van tenten, de inrichting, decoratie, feestmaterialen, aankleding van het evenement, klank & licht, catering, springkastelen, kortom alles wat er bij een evenement komt kijken, daar kan JP Renting in voorzien.


Zo kan bijvoorbeeld een bestaande locatie een complete metamorfose krijgen in welke stijl dan ook of kan uw tuin omgetoverd worden tot een ware feestlocatie.


Voor een aantal zaken, zoals catering, tenten,... doet JP Renting al jarenlang beroep op een aantal professionele en betrouwbare partners,
dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

 
 

Aankleding van evenementen 

Een evenement zonder de juiste aankleding is saai en ongezellig.
JP Standing verzorgt de aankleding van de meest uiteenlopende events. Wij verzorgen bvb. de aankleding van bedrijfsfeesten, beursstands, productpresentaties, congressen,...

Zo maak je van jouw 'feestzaal' een streling voor het oog. Subtiele decoratie zorgt voor een wereld van verschil. Maar ook als je rond een bepaald thema wil werken, kan je bij ons terecht voor gepaste feestdecoratie. 

Je kan het zo gek niet bedenken of het behoort tot de mogelijkheden.  Laat je verbeelding dus maar de vrije loop!
 
 
  

JP Renting
Peter Jacobs 

GSM : +32 (0) 475 31 81 57

E-mail : 
info@jprenting.be 

Magazijn Bezoekadres :
Briel 17 - 9200 Dendermonde 
Maatschappelijke Zetel :
Rosstraat 107 - 9200 Dendermonde